Een afdruk van je ziel

Het is vroeg in de ochtend en ik ben klaar met mijn meditatie aan de zee. Ondanks een flinke jetlag ben ik er vroeg op uit.

Ik wil het strand, de zee voor mij alleen.

Terwijl ik zo zit, wordt mijn aandacht getrokken naar een klif waar ik een vrouw zie dansen. 

Ook zij is in meditatie, ze danst met grote zijden doeken, die meegenomen worden door de wind, bijna net als zeeschuim.

 Als ik naar mijn huisje loop, tref ik haar. Maria komt uit Colombia, waar ze werkt als psychologe. Ze vertelt dat ze gedurende de strenge quarantaine periode, deze vorm van dans heeft opgepakt.

We blijven veel gemeen te hebben en Maria vraagt me spontaan of ik de volgende ochtend foto’s van haar wil nemen voor haar website.

De volgende ochtend staat we weer samen op het klif. En ik vraag Maria niet om te poseren, maar om te dansen zoals ze in haar meditatie deed.

Verbonden met de elementen om haar heen, verbonden met zichzelf en haar ziel.

Het was zo mooi om te zien wat er gebeurde…..

Als ze uit het denken was en helemaal verbonden met haar Ziel, haar Licht, haar vrouwelijke energie die helemaal naar voren kwam.

Na afloop liet ik haar alle foto’s zien en Maria gaf me het volgende terug; 

Jij laat mij de kracht en het belang van schoonheid zien. Jij maakt mijn licht en schoonheid zichtbaar en daar mee stel jij mij in staat dit ook aan de mensen in mijn omgeving te laten zien.

Deze warme, bijzondere vrouw was zo dankbaar en blij. Maria nodigde me uit bij haar thuis in Colombia en nam me mee mee voor een heerlijk ontbijt in een prachtig restaurant aan de zee. 

En aan het water, ontving ik nog een bijzonder persoonlijke sessie van haar.

Het meest bijzondere aan dit verhaal is, dat mijn schildercoach me had aangeven om foto’s te gaan maken van de vrouwen die bij mij voor coaching komen….

Wil jij ook een afdruk van je ziel?

Een afdruk van jouw ziel is een ‘energetisch portret’, dat jouw schoonheid en kracht naar voren brengt. Het is een tastbaar beeld, een herinnering aan jouw levensenergie, je talenten en de liefde die in jou ligt.

Dit kan voor jezelf zijn, om jezelf te herinneren aan wie je bent, of voor bijvoorbeeld je social media of website. Ik ben geen professionele fotograaf. In dat laatste geval kan ik werken met een door jou ingehuurde professional. Ik stuur deze dan aan door de locatie, aankleding, kleding te regisseren en met jou te zorgen dat wie jij werkelijk bent, in het licht gezet wordt.

Neem contact met mij op als je dit interessant vindt of vragen hebt.

Volgende
Volgende

Frida Kahlo, de muze van kracht, liefde en sensualiteit